O nas

Pozdravljeni v naši delavnici

O nas

MIZARSTVO BOŠAMARIN - ŽE TRI DESETLETJA UNIKATNIH IN KAKOVOSTNIH MIZARSKIH IZDELKOV

Mizarstvo Bošamarin je družinsko podjetje iz okolice Kopra, vasice Bošamarin, ki že tri desetletja uspešno izvaja mizarsko dejavnost.
Izdelamo idejne skice in delavniške načrte. Pri svojem delu uporabljamo kakovostne materiale znanih domačih (v oklepaju bi jih napisala nekaj) in tujih (v oklepaju bi jih napisala nekaj) proizvajalcev. V naši delavnici prav izdelke tudi montiramo.
Vedno prisluhnemo željam in potrebam naših strank, s katerimi z veseljem delimo naše bogate izkušnje. Ponosni bomo, če vas bomo lahko šteli med naše zadovoljne stranke.
0
Obstajamo od leta
0
projektov
0
zaposleni
0
zadovoljnih strank

Reference

Stranke o nas

Tisto, kar me je najbolj navdušilo pri Mizarstvu Bošamarin, je bila njihova odzivnost. Prijetno presenečena sem bila tudi nad kvaliteto storitev. Priporočila pa bi jih zaradi cene in tega, ker so se držali dogovorov tako glede izdelave kot datuma montaže. Čista petica!
Mizarstvo Bošamarin mi je priporočila dobra prijateljica. In moram priznati, da so popolnoma upravičili svoj sloves! Svetovanje in brezhibna izvedba so njihovi aduti, zaradi katerih se bomo tudi prihodnjič zagotovo obrnili nanje.
Top ekipa, sprejemljive cene, kvaliteten les in sledenje trendom! To je Mizarstvo Bošamarin, izredno zadovoljna je bila celotna naša družina!
© 2024 mizarstvo bošaMARIN