Storitve

Pri nas lahko naročite naslednje mizarske izdelke po meri:

KUHINJE

Ne glede na to, ali želite moderno kuhinjo ali pa klasično kuhinjo iz masivnega lesa - mi smo pravi naslov za izpolnitev vaše želje! Pri izrisih kuhinj po meri nam je namreč enako pomembno kot kvaliteta kuhinje tudi to, kaj si želijo in kaj potrebujejo naše stranke.
Image
Image

KOPALNICE

Pri izdelavi kopalniškega pohištva nas vodi ideja, da mora biti vaša kopalnica funkcionalna. Kopalniško pohištvo mora biti odporno na vlago in toploto, obenem pa mora omogočati enostavno čiščenje.

SPALNICE

Spalnica je prostor, v katerem se moramo počutiti prijetno. Zato vam lahko izdelamo, upoštevajoč vaše želje, tako posteljo kot celotno pohištvo v spalnici.

Image
Image

DNEVNE SOBE

Po naročilu vam glede na opremo, ki jo nameravate uporabljati v dnevni sobi, izdelamo funkcionalno pohištvo, ki bo na pogled zadovoljilo tudi še tako zahtevne estete.

OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE

Tako ene kot druge morajo zadovoljiti naslednje pogoje: morajo biti všeč mladim nadebudnežem, biti morajo trpežne, nikakor pa v nobenem trenutku ne smemo izločiti pomena funkcionalnosti. Ob tem prostor, ki je na razpolago, ne sme biti ovira. Po naročilu izdelamo postelje, poličke, pisalne mize in predalnike ter omare.

Image
Image

PREDSOBE, SOBE, KABINETI

Vaše želje ne bodo ostale neizpolnjene! Po temeljitem pogovoru izrišemo predsobe, ki so prvi znak celotne urejenosti stanovanja in njegovega lastnika. Pomgamo vam lahko urediti tudi sobe ali kabinete, pri tem sta nam enako pomembna funcionalni in estetski vidik. Izbirate lahko med omarami z drsnimi ali s krilnimi vrati z mehkim zapiranjem. Ročaje na omare vključimo na vašo željo. Prav tako lahko izberete vrsto predalov: so vam ljubši globoki predali ali samo police? Če je odgovor police, lahko izberete izvlečne! Izibrate lahko tudi med steklenimi prosojnimi vratci ali motnim steklom z notranjo lučko ...

STOPNICE

Stopnišče je pomemben del skoraj vsakega doma. Lesene stopnice in ograja daje domu prijaznost in toplino. Les se odlično dopolnjuje tudi z drugimi materiali. Stopnice izdelujemo iz masivnega lesa, po želji stranke in montiramo na betonsko ali kovinsko konstrukcijo, jih obrusimo ali ščetkamo, lužimo in lakiramo.

Image
Image

PISARNIŠKO POHIŠTVO

S pravo izbiro pohištva lahko močno izboljšate počutje in delovne sposobnosti. Pri nas vam lahko izdelamo pisalne mize različnih oblik in barv, predalnike različnih dimenzij, pa tudi omare, prilagojene vašim potrebam.

NAMENSKA OPREMA - TEHNOLOŠKI AVDIO ALI VIDEO PULTI

Pri nas lahko naročite tudi opremo za podjetja, na primer pulte za televizijo in radio. Tovrstno opremo prilagodimo potrebam zaposlenih in obliki tehnološke opreme.

Image
Image

GARDEROBNE OMARE

Vam je všeč minimalističen videz? Ali vam je morda bližje klasični slog? Z največjim veseljem vam svetujemo! Naš cilj je zadovoljna stranka, ki ne bo imela težav z vzdrževanjem reda v garderobni omari. Ta pa mora seveda ustrezati vašemu slogu in željam! Ne glede na to, ali boste izbrali na primer preprosto belo garderobno omaro ali model z vrati, predalom in ogledalom ... pri nas boste dobili izdelek, ki ste ga naročili!

Želite ponudbo, imate vprašanje?

POŠLJITE NAM SPOROČILO

© 2024 mizarstvo bošaMARIN